Skip to content

Kermis

Vinkt

-

Augustus

Het jaarlijkse kermiscafé, een traditie om naar uit te kijken!

Vinkt staat bekend om zijn bruisende kermisweekend, waar we volop feesten van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, zowel op de ploatse als op het vertrouwde koerke.

Op vrijdagavond trappen we het weekend af op de ploatse, waar je kunt genieten van een drankje en wat muziek. Er wordt ook altijd een kleine wedstrijd georganiseerd, variërend van eetwedstrijden tot het spannende 'Schijt je rijk!'. Durf jij te gokken op het vak waar onze lokale koe Bertha haar verrassing achterlaat?

Zondagochtend opent het kermiscafé al om 10 uur en blijft open tot in de late uurtjes. Om 11 uur kun je genieten van het aperitiefconcert van de lokale muziekvereniging. 's Middags kan je terecht in het kermiscafé voor een verfrissend drankje of een aperitief, en kun je meedoen aan spelletjes zoals nagelkloppen of de beroemde hespenschatting. Vanaf 21 uur zijn er optredens van lokale bands.

Op maandag staan de deuren opnieuw open vanaf 11 uur tot in de late uurtjes. 's Middags kun je opnieuw genieten van muziek en in het kermiscafé blijven voor drankjes en gezelligheid. Ook is er op maandag een spaghettiverkoop door de muziekvereniging, zowel om mee te nemen als om ter plaatse van te genieten.