Skip to content

KSA Ahoy Vinkt is een energieke en steeds groeiende jeugdbeweging vol enthousiaste leiders, genesteld in het alombekende Zolderke in Vinkt, die een heel jaar door paraat staan om haar leden de tijd van hun leven te bezorgen, of je nu 6 of 19 jaar bent, of een jongen of meisje. Voor de 6-jarige kleutertjes, die met voorzichtige stapjes de grote wereld leren ontdekken, tot en met de doorwinterde KSA’ers van 19 lentes oud heeft KSA Ahoy Vinkt de gepaste plannen in petto! Met andere woorden: jong en oud kunnen zich gegarandeerd amuseren tijdens de tweewekelijkse activiteiten die de verschillende leidersgroepen telkenmale aan hun creatieve breinen laten ontspruiten en in elkaar boksen.

Sterker nog, sinds 2018 hebben we besloten om een nieuwe groep op te richten voor de allerkleinsten van 5 jaar (3e kleuterklas), de wantjes. Nu kunnen ook zij plezier maken en nieuwe vriendjes ontmoeten op het Zolderke. Als kers op de taart voor zowel leider als lid geldt uiteraard het befaamde zomerkamp. Dat vindt ‘lijk alle joaren’ plaats in het rustieke Wallonië tijdens de laatste volle week van juli. In die week kan de hele groep genieten van wat ze doorheen het jaar hebben opgebouwd en begint ieder al, van zodra het kampterrein leegloopt, met een glimlach op het gelaat te denken aan het moment waarop ze volgend jaar terug op kamp mogen vertrekken.

KSA AHOY VINKT

Geledingen

Ontdek hier onze verschillende groepen

Maak kennis met de leiding

Elke jeugdbeweging heeft een uniform om zich uniek te maken, bekijk hier het uniform van KSA Ahoy Vinkt.


Elk jaar tijdens de zomervakantie kijken we uit naar ons jaarlijks KSA-kamp, een traditie waarbij we samen avonturen beleven, nieuwe vriendschappen sluiten en onvergetelijke herinneringen creëren.